Specialister i el-installation

Vi er specialister i alle former for el-installationer og har et højt fagligt niveau, der sikrer at du får el-installationer af høj kvalitet. Vores priser er reelle, og vi stræber efter at have tæt forhold til vores kunder. Personlig og professionel service er vores varemærke.

Vi udfører mange forskellige former for el-installationer og da alle vores elektrikere jævnligt kommer på efteruddannelse, rådgiver de dig gerne om hvilken el-løsning, der passer til dine behov.

El-service 24 timer i døgnet

Vores vagtberedskab rykker hurtigt ud hele døgnet, hvis du har akut brug for en elektriker. Vores døgnservice er både for privat- og erhvervskunder.

Ring 20 97 35 27.

Servicevognene er fuldt udstyret med værktøj og alle komponenter, så vi kan løse langt de fleste opgaver på stedet og med det samme. Vi kører først, når du er tilfreds og vi har ryddet op efter os selv.

Vi kører i hele Trekantsområdet: Vejle – Kolding – Fredericia – Horsens samt vest for Vejle.

installation2

Ansvarsfulde elektrikere

Vores daglige service foregår i veludstyrede servicevogne, hvor hver montør selv tager ansvar for sin kunde og hverdag.

Vores biler er fuldt udstyret med det værktøj og de komponenter vi skal bruge, så du som kunde ikke betaler for køreture til byggemarkedet. Vi er altid velforberedte og kører først, når du er tilfreds. Og så rydder vi altid op efter os.

Vores vagtservice rykker ud hele døgnet, til både virksomheder og private. Ring 20 97 35 27. Vi kører i Trekantsområdet: Vejle – Kolding – Fredericia – Horsens samt vest for Vejle.

El-installationer for virksomheder og private

Vi løser opgaver inden for nybyggeri og renovering, for landbruget og industrien, for butikker og private. Vi installerer alt fra de store intelligente og strømbesparende løsninger, til den stikkontakt du mangler i bryggerset.

Vi rådgiver dig om dine el-installationer

Vores personale er veluddannet og topkvalificeret til at løse alle former for el-installationer og reparationer. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at føre dine ideer ud i livet og rådgiver dig gerne om hvilken installation, der passer til dine behov.

installation3