El-installationer i nybyggeri

Vi har stor erfaring som både leverandør og samarbejdspartner på nybyggerier. Vi løser opgaver for både private, entreprenører og boligselskaber og kan derfor løse alle el-opgaver i forbindelse med nybyggeri.

Skal du bygge nyt og vil du have en optimal el-løsning? Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi fungerer ofte som sparringspartner på vores kunders ideer, så de kan realiseres.

El-installationer ved renoveringer

Vi har været med på mange forskellige ombygninger, tilbygninger og renoveringer. Vi rådgiver dig gerne, så du får de bedst mulige el-installationer efter din ombygning.

Vi indgår i et etableret samarbejde med andre leverandører inden for hele håndværksbranchen og har alle de kompetencer, der kræves for at gennemføre en komplet el-renovering.

installation3

Professionelle og ansvarsfulde elektrikere

Alle vores elektrikere kommer med jævne mellemrum på efteruddannelse. Det er din garanti for at vores kompetencer er opdaterede og at vi altid løser opgaven på den bedst mulige måde.

Hver enkelt elektriker har sin egen bil, som er hans ansvar. Vores biler er altid udstyret med det nødvendige værktøj og de dele, vi har brug for, så du ikke betaler for at vi henter materialer. Vi holder orden og rydder op efter os, og vi kører først, når du er tilfreds.

Vi vægter den personlige service højt og stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder.

Intelligente og strømbesparende renoveringer

Vi har et omfattende know-how inden for intelligente og strømbesparende løsninger. Vi løser opgaver lige fra IHC-installationer til SmartHouse-systemer.

installation2